1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Yaz sineması keyfi başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 3.’sü düzenlenen ‘Yaz Sineması Şenliği’ başlıyor.

 
Geçtiğimiz sene yaz sineması gösterimi düzenleyerek yaklaşık 27 bin Kayseriliye nostalji yaşatan Büyükşehir Belediyesi, Türk Sineması'nın son dönemlere damgasını vuran filmleri ile yeniden açık havada sinema keyfi yaşatacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, yaz akşamlarında açık hava sinema keyfinin 3. kez düzenlendiğini belirterek, "Bir dönem yaz akşamlarının vazgeçilmez keyfi olan, insanların ay ışığında ailece eğlenmeye gittikleri belki de tek mekan olan yazlık sinemayı, bu yıl üçüncü kez hayata geçiriyoruz. İlk iki yıl büyük ilgi gören yaz sineması gösterimlerine, bu yıl 14 Temmuz Cumartesi günü 'Babam ve Oğlum' filmi ile başlıyoruz. 8 Ağustos'a kadar sürecek olan Yaz Sineması Şenliği'nde, son dönemlerde Türk Sineması'nın büyük ses getiren filmlerinin gösterimi yapılacak ve Kayserili hemşerilerimiz ücretsiz olarak izleyebilecekler" dedi.


Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da her gün saat 20:30'da başlayacak olan 'Yaz Sinema Şenliği'nde Babam ve Oğlum, Sözün Bittiği Yer, Hokkabaz, Beynelmilel, Gelibolu, Sınav, Maskeli Beşler Irak, Garfield 2, Buz Devri 2, Örümcek Adam 3, Amerikalılar Karadeniz'de, Hababam Sınıfı Üç Buçuk gibi filmler gösterime girecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 14:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?