3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yazıcıoğlu Kayseri'de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, gönüllerde olan partisinin sandıkta da başarılı olacağını söyledi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinden Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas beldesine gelen Muhsin Yazıcıoğlu, bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Emin Turan'ı ziyaret ederek parti rozetini taktı. Burada belde hakkında Muhsin Yazıcıoğlu'na bilgi veren Mehmet Emin Turan, bir yıldır bağımsız olarak belde belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi. Turan, BBP'nin fikir yapısının aklına yatması nedeniyle bu partiye geçtiğini ifade etti. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ise, yaptıkları araştırma neticesinde Mehmet Emin Turan'ı belde belediye başkanı adayı gösterdiklerini söyledi.

Global krize de değinen Muhsin Yazıcıoğlu, "Gerçekleri görmezden gelemeyiz. Krizler önlenemez ancak tedbir alınır, yeni projeler üretilir. Global kriz 2001 yılında da vardı ve o zamanın hükümeti kriz çığırtkanlığı yaptı. Şimdiki krizde ise iktidar, 'Kriz yok' diyerek derinden gelen krizi tetiklemiştir. Bu kriz bizler için fırsatlara dönüştürülmelidir. BBP olarak bu krizden kurtulmanın yolunu biliyoruz. İşçi ve memurların maaşları artırılmalıdır. İşçi-memur kazanırsa esnaf da kazanır. Tarıma sıcak para desteği sağlanmalı. İktidar kaynağı IMF'de arıyor ancak IMF'den gelen para yaramıza merhem olmaz" ifadelerini kaydetti.

Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye genelinde seçime katılacaklarını belirterek, "Gönüllerde olan ancak sandıkta olmayan BBP, artık sandıkta da olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 17:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut IP: 78.160.117.xxx Tarih : 12.12.2008 19:01:51

hoşgeldin baskanım.15 yıl oldu.haseki yeter artık.eline saglık.birazda baska arkadasların hizmetini görelim.aile olarak oylarımız sana