5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'Yazıcıoğlu'nun vasiyetine talibiz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan adayı Tuna Koç, 24 Mayıs'ta düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kongre öncesi parti tabanında herhangi bir sıkıntının olmadığını belirterek, "Seçimde eğer biz seçilmezsek karşı tarafın yanında olacağız. Sonuçta bu bir rahmet yarışıdır. Biz Yazıcıoğlu'nun vasiyetine talibiz" dedi.

Olağanüstü Genel Kongre öncesi illerdeki parti teşkilatlarını ziyaret eden BBP Genel Baskan adayı Tuna Koç, BBP Kayseri İl Başkanı Gülbeyi İbiş'i ziyaret etti. Koç'un ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen İbiş, seçimde Tuna Koç'a başarılar diledi.

Koç, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bıraktığı bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Parti içerisinde birlik ve beraberliğin olduğunu kaydeden Koç, "Herhangi bir problemimiz yok. Taban içerisinde böyle bir sıkıntı olamaz. Biz onları severiz ve sayarız. Seçimin ardından biz seçilirsek onlar bizi destekler. Onlar seçilirse de biz onları destekleriz. Bu bir rahmet yarışıdır. Biz Yazıcığlu'nun vasiyetine talibiz. BBP kadroları Türkiye'yi yönetecek durumdadır. Hedef, Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetmektir" diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 52. günü sebebiyle Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen yemekli mevlide katılan Koç, burada parti üyeleriyle sohbet etti.
Çağrı İlahi Grubu'nun ilahilerini seslendirdikten sonra kürsüye gelerek söz alan BBP İl Başkanı Gülbeyi İbiş, kendilerini yalnız bırakmayan Kayserililere teşekkür etti. Programın sonunda BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur bir açıklama yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 17:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?