4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yeni Accord görücüye çıkacak

Yeni Honda Accord, hafta sonunda Kayseri'de görücüye çıkacak.

Bünyesinde çok sayıda otomotiv markasını bulunduran İngroup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu, yeni Honda Accord'un yeni nesil teknolojilerle baştan tasarlandığını belirterek, Honda ailesinin en son üyesi olan yeni Honda Accord'u hafta sonu Kayserililerle tanıştıracaklarını kaydetti.

İnciroğlu, ”Honda Accord, şimdi her zamankinden daha prestijli, daha modern ve daha konforlu özellikte tasarlandı. 156 PS, 2.0 litrelik Euro 5 emisyonlarıyla uyumlu i-VTEC motor, akıcı çizgilerle belirginleştirilmiş aerodinamik tasarım bulunmaktadır. Özenle seçilmiş birinci sınıf malzemelerle genişletilen iç hacim ve gelişmiş güvenlik özellikleri yeni Accord'ta yepyeni bir anlayışla bir arada bulunuyor. Hayallerinizi süsleyecek yeni Honda Accord ile tanıştırmak için Kayserilileri 07 Haziran 2008 Cumartesi günü Galericiler Sitesi yanındaki Honda Plaza İnciroğlu'na bekliyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 12:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ünsal senkir IP: 78.161.2.xxx Tarih : 10.11.2008 22:42:40

Tek kelimeyle bir dünya harikası araba 30 yıllık şöförim hayatımda bir çok çeşitli yerli ve yabancı arabaya sahip oldum ancak bunun bana verdiği sürüş keyfini, ve performansı hiçbirinde görmedim. İNCİROĞLUNA bol kazançlar ve hayırlı satışlar diliyorm. Hani derler ya kendi gelen müşteri ben öyle gidip almıştım çünkü aracın bir dünya harikası olduğunu duymuştum.