3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yeni Accord Kayseri'de tanıtıldı

Kayseri'de Yeni Honda Accord, Honda Plaza İnciroğlu'nda gerçekleştirilen tanıtımı ile görücüye çıktı.

Yıldızevler Mahallesi'ndeki Honda Plaza İnciroğlu'nda düzenlenen tanıtıma, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Siyami Başok, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Ongunyalçın, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İn Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu ve çok sayıda işadamı ile davetli katıldı.

İn Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu, yeni Honda Accord'un yeni nesil teknolojilerle baştan tasarlandığını belirterek Honda ailesinin en son üyesi olan yeni Honda Accord'u Kayserililere tanıştırmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

İnciroğlu, ”Yeni Honda Accord, sportif bir tasarım, şık bir görünüm ve yepyeni güvenlik teknolojileri ile tamamı Euro-5 emisyonları ile uyumlu bir motor serisi sunuyor. İkisi benzinli biri dizel olmak üzere 3 motor seçeneğine sahip yeni Accord'un Türkiye'ye ilk etapta yalnızca 2.0 litre benzinli motor seçeneği satışa sunulacak. Yeni Accord sahip olduğu yeni teknolojilerle yollarda artık neredeyse sürücüye ihtiyaç duymuyor” dedi.

Açılışta Şahin Sucukevi restoran ustalarından Gökmen Özdemir ise pişirdiği sucuklar ile tanıtıma katılanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yeni Honda Accord Haziran ayından itibaren 69 bin 500 YTL den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 10:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?