5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yeni çenesiyle hayata başladı

Kayseri'de, çene eklemesinin yerinden çıkması sebebiyle Tekden Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren hasta, yeni çenesine kavuştu.

Kayseri'de, çocukluk döneminde çenesinin üstüne düşerek çene eklemi çıkan Serkan Mutlu, uzun yıllar sonra Tekden Hastanesi'ne başvurarak geçirdiği başarılı ameliyatla tekrar sağlığına kavuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Tekden Hastanesi Kulak Burun Boğaz Profesörü Cemil Mutlu, yaptıkları muayene sonucu sağ alt çene kemiğinde kilitlenme ve çenede asimetri olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Mutlu, “Ameliyatla kolaylıkla düzeltilebileceğini ifade ederek hastamızı ameliyata aldık. Çene cerrahı ile birlikte yaptığımız ameliyatta sağ alt çene kemiğine kesik yapılarak, dışarıdan bir fiksatör yerleştirildi. Böylece çeneyi öne çektik. Çenede oluşmuş asimetrik görüntüyü de düzelttik" dedi.

Ameliyatın ardından açıklama yapan Serkan Mutlu ise, çenesini artık sıkıntısız kullanabildiğini dile getirdi. Mutlu, "15 yaşındayken Ankara'da çenemden ameliyat oldum, ama başarılı bir sonuç elde edememiştik. Bu ameliyat için de çok düşündük. Doktorumuz Cemil Mutlu'yla görüştükten sonra ameliyata karar verdik. Ameliyattan memnunuz. Tüm hastane çalışanlarına ve doktorlarımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:03:25
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 15:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?