5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yeni emniyet müdürü görevde

Son emniyet müdürleri kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürlüğü görevinden Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Arif Akkale, bugün yeni görevine başladı.

Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü Arif Akkale için müdürlük binası önünde karşılama töreni yapıldı. Törene müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri katıldı.

Karşılama töreninden sonra makamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akkale, Kayseri hakkında önce analiz yapmayı düşündüğünü söyledi. Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Özdemir'in başarılı şekilde görevini yerine getirdiğini kaydeden Akkale, "Orhan Özdemir çok başarılı bir emniyet müdürüydü, bana bir iş kalmıyor. Arkadaşlarımız ile görüşme yaptıktan sonra projeleri değerlendireceğiz. Türkiye'de bütün iller iyidir. Birinin diğerinden farkı yoktur. İller arasında böyle bir ayrım yapmak doğru değil" dedi.

Basın mensupları ile sürekli iletişim halinde olacaklarını kaydeden Akkale, "Yanlış bilgiler verilmesi toplumumuzu ve bizi zedeleyebilir. Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, sizinle bir bütün halinde çalışacak" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Kayseri huzur şehri olarak biliniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" Sorusu üzerine ise Akkale, "O zaman sizlerle bol bol piknik yapacağız" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:37:56
Güncelleme :2 Temmuz 2009 Perşembe 15:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?