5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yeni işyerleri kiraya verildi

KOCASİNAN YENİ İŞYERLERİNİ İHALEYLE KİRAYA VERDİ

Kayseri'nin Kocasinan merkez ilçe Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Beyazşehir ve Kocasinan Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine yapılan işyerlerini encümen huzurunda ihaleyle kiraya verdiklerini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, Beyazşehir ve Kocasinan Mahallesi'nin yeni yapılaşan bölümlerinde oturan sakinlerinin alışveriş ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yeni işyerleri yapıp ihaleyle kiraya verdiklerini belirtti.

Beyazşehir Mahallesi sobalı konutlar bölümüne yapılan 3, Kocasinan Mahallesi'ndeki 4 işyerinin 2886 Sayılı İhale Kanununa göre 3 yıllığına kiraya verildiğini kaydeden Yıldız, "Her biri 30 metrekarelik 7 işyeri Encümen huzurunda yapılan ihaleyle toplam 53 bin TL'ye kiraya verildi. Bunun yanında Anadolu Sakatlar Derneği'nin kullandığı binada çalışmalarına devam edebilmesi için 2010 yılı kirası sadece 1 TL artırılarak kolaylık sağlandı. Eski Güneşli Belediye binası da yeniden düzenlenerek yaşlı ve yatalak hastalara hizmet vermek şartıyla Özel İhtisas ve Bakım Hizmetleri yapılabilmesi için ihaleyle kiraya verildi. Esnaf arkadaşlarıma bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 13:37:02
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 18:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?