4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yeni siyasetçilere Erdoğan'dan plaket

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, AK Parti AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'nın 1. döneminde başarılı olan 3 Kayserili adaya plaket verdi.

Her ilden ilk 3’e giren kursiyerler için geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ında katıldığı bir tören düzenlendi. Başarılı adaylar sertifikalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldılar.
Bir açıklama yapan Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Dr. Murat Cahid Cıngı, Siyaset Akademisi 1. Dönem derslerinin tamamlanmasının ardından, katılımcılara Kayseri'de düzenledikleri bir törenle sertifikalarını verdiklerini belirtti.

Cıngı, "Fakat daha önce de açıklandığı gibi, Kayseri'den dereceye giren katılımcılarımıza ve tüm Türkiye'den dereceye giren katılımcılarımızın sertifikalarını başbakanımızın elinden alacaklarını duyurmuştuk. İşte bu kapsamda, AK Parti Genel Merkezi’nde 1. dönem katılımcılarımızın yer aldığı bir tören düzenlendi. Çok güzel bir ortamda geçen tören sonunda, dereceye giren katılımcılarımız, sertifikalarını başbakanımızın elinden alma mutluluğunu yaşadılar.

Kayseri'den dereceye giren arkadaşlarımızdan, Ayhan Öztaş, Ahmet Tali Bayrakçı, Hasan Yavuz düzenlenen törende başbakanımızın elinden sertifikalarını aldılar. Ayrıca Kayseri Siyaset Akademisi'nden arkadaşımız Ayhan Öztaş'ın, Kayseri derecesinin yanı sıra Türkiye genelinde de dereceye girmesi bizleri mutlu etti" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 15:28:59
Güncelleme :8 Temmuz 2008 Salı 15:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?