3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yeni Tarım İl Müdürü göreve başladı

Kayseri Tarım İl Müdürü Halil Çankaya, kenti tarımda marka bir şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

İlçe tarım müdürleri ve ziraat odaları başkanları, Kayseri Tarım İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Halil Çankaya'yı ziyaret ettiler. Ziyaret çerçevesinde bir konuşma yapan Tarım İl Müdürü Halil Çankaya, büyük bir sorumluluk aldığını belirterek, Kayseri'nin çeşitli yerlerinde 11 yıldır görev yaptığını söyledi.

Kayseri'yi yakından tanıdığını ve ihtiyaçlarının ne olduğunu bildiğini belirten Çankara, ''Sorunlarımızı biliyoruz. Bu sorunları çözmeye yönelik önemli projelerimiz var. Kayseri'yi tarımda bir marka şehri haline getirmek istiyoruz. Bunun için önümüzde yapılacak çok iş bulunuyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görerek, bütün personelimiz ve kuruluşlarımızla Kayseri tarımını hakkettiği yere getirmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

Ziyarette Kocasinan İlçesi Ziraat Odası Başkanı Emin Yılmaz ise çiftçinin şuan kötü durumda ve güçlükle ayakta durabildiğini kaydetti.

Yeni müdürün projeleriyle çiftçilerin iyi yerlere gelmesi dileğinde bulunan Yılmaz, ''Bizde Kocasinan Ziraat Odası olarak Tarım İl Müdürlüğümüz ile işbirliği içersinde çalışacağız. Tabi ki projeleri hayata geçirmek önemlidir. Projeler devletten, hükümetten yardım olursa hayata geçer. İnşallah müdürümüz bu projeleri hayata geçirir. Hem Kayseri hem de ülkemiz kazanır'' dedi.

Ziyaretin ardından Kocasinan Zirarat Odası Başkanı Emin Yılmaz, Tarım İl Müdürü Halil Çankaya'ya hububat ürünlerinden yapılan bir tablo saat hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 16:24:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?