5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yeni yıla buruk giriyorlar

YILBAŞINA BURUK GİREN AİLE, YENİ YILDA ÇOCUKLARININ BULUNMASINI İSTİYOR

Kayseri'de, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü kaybolan 2'si kardeş 3 çocuğun ailelerinin tek beklentisi, çocuklarının bulunması. Dilruba ve Ahmet Tuna Tekin'in annesi Leyla Tekin, "Noel Baba'nın hediye getirdiği gibi çocuklarımızın bulunup getirilmesini istiyoruz" dedi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamak için evden ayrılan ve hala kendilerinden haber alınamayan 2'si kardeş 3 çocuktan hala bir haber yok. Kaybolan çocuklardan bir haber gelmesini beklediklerini söyleyen Leyla Tekin, yeni yılı üzüntülü bir şekilde karşıladıklarını söyledi. 2010 yılından hiçbir beklentisinin bulunmadığını bildiren Tekin, "Sadece Noel Baba'nın hediye getirdiği gibi çocuklarımın bulunup getirilmesini istiyorum. Bu üzüntülü ve sıkıntılı günlerin sadece kötü bir anı olarak geride

kalmasını istiyorum. Çocukları kaçıranların hiç mi vicdanı yok? O çocuklar aç mı, tok mu? Halen yaşıyorlar mı? Bunları çok merak ediyoruz. Bir sivilce tanesi kadar ipucu bulunsa gerisinin geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Dilruba ve Ahmet Tuna'nın odasına günde 5-6 defa girdiğini ve eşyalarını koklayarak hasret gidermeye çalıştığını söyleyen anne Leyla Tekin, "Tek dileğim çocuklarımın hemen bulunması. Ben başka bir şey istemiyorum. Bu odaya girdiğim zaman sürekli üzülüyorum ve çocuklarımın bulunması için dua ediyorum" şeklinde konuştu.

YILBAŞINA BURUK GİREN AİLE, YENİ YILDA ÇOCUKLARININ BULUNMASINI İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 18:49:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 21:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?