4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yeni yönetime ilk kupa miniklerden

Kayseri’de bu yıl başlayan A ve B grubu olmak üzere toplam 12 takımın mücadele ettiği Minik Erkekler basketbol ligi sona erdi. Lig sonunda Melikgazi Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Lig şampiyonu oldu.

Çift devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda Melikgazi Belediye Spor, final maçında Akansu Koleji’ni 25-22 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Melikgazi Belediye Sporun şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde ikinciliği Akansu Koleji, Besime Özderici İ.Ö.Okulu (A) takımı da üçüncülüğü elde etti.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan ve 7 Nisan 2008 tarihinde başlayan Minik Erkekler Basketbol liginde Melikgazi Belediye Spor oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 2 mağlubiyet aldı.

Melikgazi Belediye Spor Basketbol takımı antrenörü Nihat Kahraman yaptığı açıklamada; “2007 yılı Temmuz ayında Melikgazi belediyesince açılan yaz spor okullarında seçtiğim öğrenciler ile böylesine kısa bir sürede hiç ara vermeden çalışarak yapmış olduğumuz antrenmanlar sonucu bu başarıya imza attık. Bütün oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyor, Melikgazi Belediye Spor kulübünün yeni yönetimine ilk kupayı biz veriyoruz. Bundan dolayı da ayrıca büyük mutluluk duyuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Melikgazi Belediye Spor Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı ise, minik basketbolcülerin ilk yıllarında kazanmış oldukları kupadan dolayı kendilerini kutladığını belirterek, “Bu minikler ileriki yıllarda eminim ki Kayseri Basketbolüne damga vuracaklardır. Bu karşılaşmaların tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 15:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?