4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yeniden düzenlenen bulvarlar açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üst yapısıyla yeniden düzenlenen Ahmet Gazi Ayhan ve İsmail Erez bulvarları için açılış töreni düzenlendi.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'nin yanı sıra ilçe ve ilk kademe belediye başkanları ile kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin'e yapılan hizmetleri anlatarak, yapılan yatırım ve hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'de, "Belsin'in ortaya çıkmasında ve gelişiminde büyük emekleri olan Sayın Şevket Bahçeçioğlu'na teşekkür ediyorum. Gerçekten buralar için çok büyük emekler verdi. İlk zamanlar burada evlerin etrafı düzensiz, bakımsız bir konumdaydı. Melikgazi Belediye Başkanlığı dönemimde yarışma açarak sitelerin kendi çevrelerini düzenlemelerini sağladık. Bir yandan da yol, sosyal tesis, halı saha, aşevi ve kütüphane yaptık. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne geçince büyük işleri burada yapmaya başladık. Doğalgazın temelini ilk burada attık, raylı sistemin bu bölgeden geçmesini sağladık. Bütün bunlar için de zaman zaman inşaat yaptık, toz kaldırdık. İnşaatı bitirince de bu yolu baştan aşağı yeniledik. 11 kilometre uzunluğunda toplam 6 şeritli bir yol çıktı ortaya. Belsin bölgesine hayırlı olsun. Kazasız belasız gidiş gelişler diliyorum" diye konuştu.

Törende son olarak kürsüye çıkan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de Kayseri'nin önemli hizmet ve yatırımlara kavuştuğuna dikkat çekti. Vali Bilici, "Raylı sistem gibi, stadyum gibi büyük projeler devam ederken, bölgesel olarak da yollar yapılıyor. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Törende daha sonra kurdele kesilerek yol hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 18:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?