5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yer yarıldı, içine girdiler!

Kayseri'nin Talas ilçesinde bayramın 2. günü şeker toplamaya çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 2'si kardeş 3 çocuk için arama çalışmaları devam ediyor.

Kayseri'de 5 gün önce kaybolan çocukları arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gelen tüm ihbarlar, polis ekipleri tarafından titizlikle değerlendirilirken, ailelerin umutlu bekleyişi ise devam ediyor.

Bugün öğleden sonra 2 otobüs dolusu polis, Ali Dağı eteklerindeki Endürlük mevkiinde çalılık alanda çocukları aradı. Kayalık, çalılık ve çukurları titizlikle arayan polis ekipleri, her türlü ip ucunu değerlendiriyor. Tekin ve Ay ailelerinin evinde endişeli bekleyiş devam ederken, müjdeli bir haber gelmesi bekleniyor. Kaybolan 2 kardeşin babası Hazma Tekin, "Karşı taraf olan Ay ailesinin bir yakının çocukları kaçırmış olabileceği iddiası bizi biraz olsun sevindirdi. Umutla bekliyoruz. İnşallah sevindirici bir haber gelir" dedi. Abla İlknur Ekinci ise kardeşinin bugün bulunacağını belirterek, içlerindeki umudun devam ettiğini söyledi.

Babaanne Hayriye Güroğlu da bayramın ikinci gününden beri perişan olduklarını belirterek, "Görenlerin, duyanların haber vermesini istiyoruz. Biz kesinlikle şikayetçi olmayacağız. Allah rızası için çocuklarımızı bıraksınlar" şeklinde konuştu.
Talas ilçesi Yenidoğan mahallesindeki Tekin ailesinin 8 yaşındaki oğlu Ahmet Tuna Tekin ve 6 yaşındaki kızları Dilruba Tekin ile komşularının çocuğu 10 yaşındaki Türkan Ay, Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılmış ve kendilerinden bir daha haber alınamamıştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 22:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?