1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Yerel televizyondan örnek davranış

Kayseri Erciyes Televizyonu, Kayseri halkının teröre duyduğu tepkiyi dile getirebilmek için yayın akışına ara vererek bütün yayın akışını şehitlere ve ailelerine yönelik yapmaya başladı.

Normal yayın akışını önceki gün saat 10:00'dan itibaren kesen Erciyes TV, "Vatan Sağ Olsun" adlı programda Kayseri halkının terör konusundaki hislerine tercüman oldu. Programa konuk olarak katılan ve telefonla bağlanan belediye başkanları, meslek odaları temsilcileri, siyasi parti il başkanları, dernek, sendika, vakıf başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve vatandaşlar terörü lanetleyerek şehitlerimize duyulan minnet duygularını dile getirdi.

Programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi önündeki şehit aileleri ve gaziler de canlı yayınla katıldı. Bu arada programda verilen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı'nın banka hesap numaralarına da bağışlarda bulunuldu. Sabah yayının başlamasından hemen sonra programa telefonla katılan Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan, şehit ailelerimize 5 bin YTL bağışta bulundu. Bu bağışı diğer kurum, kuruluş ve kişiler takip etti. Programı izleyen çok sayıda vatandaş Erciyes Televizyonu'nu arayarak hislerine tercüman olan programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 15:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ercıyes tv ye yayın hayatında basarılar dılıyorum IP: 193.255.88.xxx Tarih : 24.10.2007 12:50:48

ercıyes tv ye teşekkurler dıgerlrınınde ornek almasını dılerım