5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yeşilhisar'a Kapalı Pazar Yeri

Kayseri'nin Yeşilhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yeşilhisar Kapalı Pazar Yeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanı Burhanettin Bolat, davetliler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Yeşilhisar Belediye Başkanı İhsan Ünal, pazar yerinin bin 600'ü kapalı, bin 50'si açık olmak üzere toplam 2 bin 650 metrekare alan üzerinde kurulduğunu belirtti.

Başkan Ünal, Yeşilhisar Belediyesi olarak ilk açılışlarını gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da bu açılışların devam edeceğinin altını çizdi. İl teşkilatının, milletvekillerinin ve bürokratların yardımları ile daha önemli hizmetler gerçekleştirileceğini ve Yeşilhisar için en önemli konu olan su sorununu da önümüzdeki dönemde halledeceklerini ifade eden Ünal, ilçede hizmet bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini vurguladı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, belediyeciliğin zor iş olduğunu ve günün 24 saati, insanların ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını belirtti. İnsanların memnuniyetini göz ardı etmeden çalışmanın önemli olduğunu vurgulayarak, Yeşilhisar'ın geçmişte ve şu anda çok önemli şahsiyetler çıkaran bir ilçe olduğunu vurguladı. Büyükkılıç, Kayseri'nin kendi ekmeğini taştan çıkaran, dürüstlük timsali, kendi yağıyla kavrulan, hayırseverleri ile ünlenen, bir başkasına gölge etmeyen bir başkasının da kendisine gölge etmesine izin vermeyen bir anlayışın sahibi olduğunu ifade etti. Başkan Büyükkılıç, kurumların işbirliği içinde ve dayanışma ile çalışmasının önemine değindi.

Konuşmaların ve yapılan duanın ardından, Yeşilhisar'da yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri'nin açılışı gerçekleştirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 20:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?