5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yıldırım: 'Talas'ta tarih yazacağız'

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Rifat Yıldırım, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Yıldırım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Her gittiği yerde ve katıldığı toplantıda vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Rifat Yıldırım, seçime sayılı günler kala Talas'ta tarih yazacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. İki dönem üst üste belediye başkanı seçilerek Talas'ta tarih yazacaklarını belirten Başkan Yıldırım, güçlü bir meclisle yeni dönemde de hizmet edeceklerini belirtti. Başkan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Karakaya, meclis üyeleri ve partililer tarafından pazarda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Yıldırım, pazardan muz ve çilek alarak alışveriş yapan vatandaşlara ikram etti. Gazetecilerin sorusu üzerine seçim çalışmalarını değerlendiren Başkan Yıldırım, “Değerli siyaset adamı sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği üzücü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi belirtiyorum. İnşallah kötü bir haber almayız. Seçim çalışmaları son virajında hızla sürüyor. Çok güzel bir süreç yaşıyoruz. Kazasız belasız, huzur içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son günlerde siyasi tansiyon her ne kadar yükselse de bir kısım yanlış sözler söylense de biz siyasete bir seviye katarak dikkatle ve bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kazanan tarafın Talas olacağı inancıyla hizmetler ve projelerin yarışmasını temenni ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?