3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yıldırım'dan geçmiş olsun ziyareti

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çocuklar için gerçekleştirdiği sünnet organizasyonunun ardından ailelerin evlerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çocuklar için bir sünnet programı hazırlayarak kirvelik yapmıştı. Gerçekleştirilen sünnet organizasyonunun ardından Başkan Yıldırım, bayan meclisi üyelerinin katılımıyla sünnet olan çocukların evlerine tebrik ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunarak altın hediye etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, gerçekleştirilen sünnetle 67 çocuğun erkekliğe ilk adım attıklarını belirtti. Başkan Yıldırım, “Bu yıl tespit edilen ailelerin çocukları için farklı bir uygulama yaparak önce çocuklarımızı doktorda sünnet ettirdik ve şimdide evlerinde geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz sünnet şöleni yerine bu uygulama ile mütevazı bir sünnet organizasyonu hazırlamış olduk. Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu yüzden toplu sünnet yerine klinikte belli zaman aralıklarında ağrısız ve dikişsiz yüzüklü sünnet cihazıyla modern bir şekilde çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Dinimizin gereğini yerine getirirken çocuklarımızın da sağlıklı bir şekilde yetişmelerine vesile oluyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Aileler ise çocuklarını sünnet ettirdikleri için Başkan Rifat Yıldırım'a memnuniyetlerini ifade ederek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?