3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yıldırım'dan öğretmenlere yemek

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki tüm öğretmenleri bir araya getirdi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Gökkuşağı Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe okul idarecileri ve öğretmenlerin yanı sıra Talas Kaymakamı Salih Bıçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle verdiği yemekli toplantıda tüm öğretmenleri bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Yıldırım, “Tüm öğretmenimizi seviyor, sayıyor her zaman onlarla birlikte olduğumuzu ifade ediyoruz. Her zaman için eğitimin ve eğitimcinin hizmetinde olduk. İnşallah ömrümüzün sonuna kadar bu meslek sahiplerine saygı duyacağız. Bugün bizler bu görevlerde hizmet ediyorsak sizlerin eseriyiz. Bu ülkeyi yönetenler de sizlerin eseridir. İyi ki sizler varsınız. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun” dedi.

Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker ise, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın tüm etkinliklerde yanlarında olduğunu belirterek her zaman için eğitime katkı sağladığı ve bu anlamlı günde öğretmenleri bir araya getirerek bu yemeği tertip ettikleri için teşekkür etti.

Talas Kaymakamı Salih Bıçak ise, ilçedeki öğretmenleri bir araya getiren Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tertiplenen yemekte öğretmenler davul zurna eşliğinde halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 14:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?