5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yıldırım'dan sosyete pazarına ziyaret

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, sosyete pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Yıldırım, Bayan Kültür Merkezi'nce bayanlara sosyete pazarında tahsis edilen tezgahlardan alışveriş yaparak katkıda bulundu.Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Bayan Meclisi Başkanı Rezan Aktaş ve eşi ile birlikte sosyete pazarını ziyareti sırasında esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bayan Kültür Merkezi tarafından talep eden bayanlara verilen tezgahlarda satışa sunulan giyim, süs eşyaları ve gıda maddeleri gibi çok sayıda stantı gezen Başkan Yıldırım, pazardan alışveriş de yaptı. Bayan Kültür Merkezi bünyesinde el emeklerini pazarda satarak değerlendiren bayanlar memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Yıldırım'dan kendilerine verilen bu imkan için teşekkür ettiler.

Başkan Yıldırım, “İlimizde sosyete pazarı özellikle bayanların gözde alışveriş mekanı haline geldi. Ekonomik ve kaliteli ürünleri ile hizmet eden pazarımızda bayanlara da yer vererek satış stantları oluşturduk. 3 yıl gibi bir süredir sürdürdüğümüz bu uygulama ile sosyete pazarında el emeklerini ve çeşitli ürünleri standında görücüye çıkararak bütçelerine katkı sağlayan bayanlarımız oldukça gayretli. Ürünlerini pazarlayan bayanlar, pazara da renk katarak ilçemize hareketlilik kazandırıyorlar. Bayan Kültür Merkezimizde açılan meslek edindirme ve beceri eğitimi kurslarına katılarak kendi imal ettikleri ürünleri pazarlayan bayanlar, el emeklerini değerlendirdikleri için çok mutlular. Bizim en çok mutlu olduğumuz tablo Bayan Kültür Merkezimizin ilçemizdeki bayanların her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek sosyal faaliyetlerde bulunmaları. Biz bayanlarımıza teknik anlamda destek vererek sosyal faaliyet alanları oluşturuyoruz. Sosyal belediyecilik hizmetlerimize katkı sağlayan bayan meclisimize ve bayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 10:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?