5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yıldız'dan esnafa müjde

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN YENİ PROJELER

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnaf sitesi kavramının yetmediği, Türkiye çapında projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Anadolu Oto Galericiler Sitesi'nde esnafları ziyaret edip beklentilerini dinleyen Başkan Bekir Yıldız, “Kayseri'de Oto Galericiler Sitesi diğer esnaf gruplarına örnek oldu. Size düşen bu sitenin canlı kalmasını, esnafın ve müşterinin memnun ortamda bir araya gelmesini sağlamaktır. Bize düşen de esnafın rızkını genişletebilecek nitelikte çalışmalar yapmaktır. Burayı Sivas Caddesi'ne bağlayan 50 metre genişliğinde bir yol açıyoruz. Sitemizin, Kayseri'de, İç Anadolu'da ve Türkiye'de hatırı sayılır bir yer edinmesi için gayret göstermek gerekir” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, mobilyacılar esnafıyla da birlikte çalıştıkları 1 milyon metrekarelik alanda 6,5 milyon avroluk Avrupa Birliği hibe kredisi desteğini alan site kavramının dar geldiği bir projeyi cumartesi günü tanıtacaklarının altını çizerek, “Mobilyacı esnafı için Türkiye'nin bir numaralı projesi olan çalışma için bin 100 esnafımız başvurdu. Bu esnaf grubuna çok geniş bir alan tahsis edildi. Sadece esnaf sitesi başlığına sığmayan nitelikte büyük işler üzerinde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Site Başkanı Ekrem Şimşek de, Kocasinan Belediyesi'nin destekleriyle Kayseri'de birinci, Türkiye'de üçüncü olduklarını belirterek, “Sitemize hizmetleriniz hız kesmeden devam ediyor. Biz de sizin desteklerinize layık olmak için müşteriyle esnaf arasındaki ilişkiyi düzeyli bir biçimde götürmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 19:31:04
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 12:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?