5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yıldız'dan sanayi esnafına ziyaret

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Oto Sanatkarları Odası'nı ziyaret ederek, yeni sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Başkan Yıldız, yeni sanayi esnafının daha önce talepleri doğrultusunda yapmayı istedikleri altyapı ve içme suyu şebekesinin yapılacağını kaydetti.

Başkan Yıldız, “Sanayi esnafının sorunları ile ilgileniyoruz. Yapacağımız su şebekesi çalışmalarında da esnafımızdan hiç bir ücret talep etmeyeceğiz. Burada Kocasinan Belediyesi olarak öncelikle bir esnaf şehri olan Kayseri'de esnafımıza kolaylıklar sağlıyoruz. Kocasinan Belediyesi'ne esnaf arkadaşlarımızın bir teklifi oldu. İçme suyu şebekesinin sıhhatli olmadığı yönünde idi. Bizde esnaf kardeşlerimizle görüş alışverişinde bulunduk. Bu sebeple KASKİ Genel Müdürümüzde burada bulunuyor'' dedi.

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan da, su şebekesi borularının eskidiğini, bunun için de DSİ'den başlayarak yeni sanayi bölgesi bitimine kadar bütün dükkanların su şebekesi bağlantısının değiştirileceğini söyledi.

Sanayi esnafı ise, Kocasinan Belediyesi'nin sanayi camisi etrafına yaptığı peyzaj ve oto park çalışmalarının çok iyi olduğunu, gelen müşterilerin rahatça bu parka otomobillerini park ettiklerini bildirdiler.

Esnaflar, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile buranın yapılmasında emeği geçen belediye personeline teşekkür etti

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 13:33:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?