3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yıldızlar hentbol ligi

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve Spor İzcilik Dairesi Başkanlığı programı dahilinde Kayseri’de düzenlenen İlköğretim Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği sona erdi.

18 Kasım 2008 Salı günü İbrahim Bamyacıoğlu Spor Salonu’nda başlayan İlköğretim Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği’nde kızlarda 5, erkeklerde ise 4 takım mücadele etti. Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği’ne kızlarda Gesi Ahmet Baldöktü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Ahmet Soykan İlköğretim Okulu, Osman Ulubaş İlköğretim Okulu, Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş İlköğretim Okulu ve Tomarza Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, erkeklerde ise; Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş İlköğretim Okulu, Osman Hilmi Kalpaklıoğlu İlköğretim Okulu, Sümer İlköğretim Okulu ve Tomarza Yatılı İlköğretim Bölge Okulu takımları katıldı. 5 Aralık 2008 Cuma günü sona eren yıldızlar hentbol il birinciliğinde kızlarda, Osman Ulubaş İlköğretim Okulu, erkeklerde ise Sümer İlköğretim Okulu takımları Kayseri birinciliğini elde etti.
Birinciliği elde eden takımlar Ocak 2009 tarihinde yapılacak olan ilköğretim yıldızlar grup birinciliğinde Kayseri’yi temsil edecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 16:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATMAÖZTÜRK IP: 212.175.112.xxx Tarih : 7.01.2009 15:47:33

ben osman ulubaş i.ö.okuluna gidiyorum bugün onları sivas a yolladık en yakın arkadaşımda gitti çok üzgünüm ama bir yandanda seviniyorum bizi temsil edecekleri için ahmet soykan,çiftliide yenerek sonunda başarı elde ederek amaçlarına ulaştılar hapsine başarılarının devamını diliyor ve onları en içten dileklerimle kutluyorum sevgiler siteyi kurdugunuz için çooooooooooooook teşekürler cevap yazarsanız mutlu olurum