5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yılın takımı; Atlas!

Kayseri'de yerel yayın yapan Kayseri Maç Gazetesi tarafından yapılan organizasyonla, Atlas Eğitim Spor Kulübü Hentbol Takımı, yılın takımı seçildi.

Kayseri'de geleneksel hale gelen ve büyük ilgi gören yılın oskarları açıklandı. Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Lig'inde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü, yılın takımı seçildi. Geçtiğimiz yıl Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Lig'ine çıkan ve ligde başarılı sonuçlar alan Atlas Eğitim Spor Kulübü, ilk yılında ödül almayı başardı.

Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Muhammet Duru, bu yola çıkarken bir eğitim kurumu oldukları bilincinde olduklarını söyledi. Duru, “Eğitimle sporu iç içe yaşatmak için yola çıktık. Bunu da ilk yılımızda başardığımıza inanıyorum. Ben burada emeği geçen antrenörüm Levent Kaya'ya ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum ve başarılılarının devamını diliyorum” dedi.

Antrenör Levent Kaya ise, takımım ilk yılında Kayseri gençliğine ve sporuna örnek iyi bir takım olduğunu belirterek, “Gençlerin ilk yılında başarılı sonuçlar alması, sporcularımızın bu işi ne kadar istediğinin göstergesidir. Ben bu başarılı sonuçtan dolayı yönetim kuruluma, genel müdürüme, kulüp başkanıma ve Atlas Eğitim Kurumları'nda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaptan Ömer Bozdemir de, iyi bir takım olduklarını ve Kayseri basınının bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.Kayseri Maç Gazetesi organizasyonuyla ödül töreninin 2009 Mart ayında Kayseri Hilton Otel'de yapılacağı belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 09:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?