1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Yine ışık ihlali yine facia

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen ticari taksi ile Almanya'dan tatile gelen gurbetçilerin bulunduğu otomobil çarpıştı. 2 araç içinde bulunan 12 kişinin yaralandığı, 1 kişinin de hayatını kaybettiği kazada takside bulunan kadın ve çocuklar yola savruldu, taksi şoförü araç içinde sıkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Malatya yönüne doğru giden Seyit Sarıçiçek yönetimindeki 38 T 0289 plakalı ticari taksi, Tuna Caddesi Kavşağı'na geldiği sırada, karşı şeritten gelen ve Tuna Caddesi'ne dönüş yapmaya çalışan Kenan Yılmaz yönetimindeki MH HY 58 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada ticari takside bulunan yolcular yola savrulurken, otomobil sürücüsü Seyit Sarıçiçek şoför mahallinde sıkıştı. Kaza sırasında yola savrulan yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye sevk edildi.

Kazada ticari takside bulunan Müslüm Ayyıldırım, Aysel Ayyıldırım, Tugay Ayyıldırım, Kübra Ayyıldırım ve babaannesi ile aynı ismi taşıyan Fatma Ayyıldırım ağır yaralanırken, yine aynı otomobilde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan 74 yaşındaki babaanne Fatma Ayyıldırım hayatını kaybetti. Bu sırada sürücü mahallinde sıkışan taksi sürücüsü Seyit Sarıçiçek, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.

Almanya'dan tatile gelen gurbetçilerin otomobilinde bulunan sürücü Kenan Yılmaz, yolculardan Tarık Karabulut, Saniye Karabulut, Merve Karabulut, Döndü Yılmaz ve Mert Yılmaz da olay yerine gelen ambulanslar ve polis otoları ile hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralananlar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2007 Pazar 12:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?