4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yol düzenleme çalışmaları yapılıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Yolu ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarını birbirine bağlayan Seher Bulvarında yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldığını söyledi.

İlk etapta 500 metre uzunluğundaki yol bölümünde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Seher Bulvarında büyük ve tonajlı kamyon ile iş makineleri yoğun olarak çalışmaktadır. Ayrıca kış aylarında buzlanmaya karşı kullanılan tuzlar da yol üzerinde tahribat oluşmakta, bu neden ile yolun hem alt yapısı yenilenmekte hem de genişletilerek yeniden düzenlenmektedir“ dedi.

15 metre genişliğindeki yolun sadece organizeye gidiş yönünde çalışma yaptıklarını, alt yapısı ile birlikte 5 bin asfalt dahil yaklaşık bin 200 bin YTL harcama ile yolun hizmete açılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yollara büyük önem verdiklerini çünkü güvenli ve seri ulaşımın ilk şartının yollar olduğunu kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, toplam bin 270 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki Seher Bulvarında bu yıl yolun her iki yönünde çalışma yaparak hizmete açacaklarını sözlerine ekledi.

 

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 16:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hk IP: 88.224.218.xxx Tarih : 28.04.2008 11:57:42

"yol genişletme ve düzenleme çalışması" nerde! resimde görelen yolda genişletme yok sadece asfalt yenileniyor oda mecburen tonaj kontrolunun hiç bir zaman yapılmadığı için yol bozuluyor. hizmeti çok seviyorlarsa yolun devamında organize yolu üzerinde insanların yürüyeceği kaldırım dahi yok onu yapsınlar, araçlar çok hızlı şekilde seyir ediyor yol kenarı tamamen bağcı bu insanların yürümeye kaldırımı bekleyecek otobüs durağı yok,