4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yollar kan gölüne döndü

Kar yağışı ve tipi nedeniyle meydana gelen kazalarda 7 kişi öldü, 115 kişi de yaralandı. Bolu Dağı’nda 24 saatte tam 21 trafik kazası meydana geldi. Kayseri’den Kılıçkaya Köyü’ne giden düğün alayını taşıyan otobüs, kar ve sis nedeniyle virajı alamadı ve şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 29 kişi de yaralandı.

Bolu Dağı’nda da kar nedeniyle çok sayıda kaza oldu. Kar yağışına sis de eklenince bölgede 24 saat içinde 21 trafik kazası meydana geldi. Can kaybının olmadığı kazalarda 53 kişi yaralandı. Özellikle zincirleme trafik kazalarının çok fazla yaşandığına dikkat çeken ekipler, sürücüleri aşırı hız ve yakın takip yapma-maları konusunda uyardı.

Kar amasya’da da trafik kazasına neden oldu. Samsun’dan İstanbul’a giden bir yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada bir kişi öldü, 33 kişi de yaralandı.

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde meydana gelen bir başka trafik kazasında ise, 3 kişi öldü. Aliağa’dan Bergama yönüne giden Kenan Ertunç’un kullandığı otomobile, Çaltıdere Köyü içerisinde, aynı yönden gelen Halil Demir’in kullandığı kamyon arkadan çarptı.

Kazada, Kenan Ertunç ve eşi Fadimans Ertunç olay yerinde hayatını kaybetti, kızları Seçil Ertunç ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada bir kişi de yaralandı. Kamyon şoförü Demir gözaltına alındı.

kayseri
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 10:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?