7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Yük treni otomobili biçti: 2 ölü

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, sürücüsü hemzemin geçitten kontrolsüz geçen otomobile yük treni çarptı. 300 metre sürüklenip hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

 Kayseri-Nevşehir arasındaki Yeşilhisar ilçesi yakınlarındaki Başköy Tren İstasyonu hemzemin geçidinden geçmek isteyen Adem Yılmaz yönetimindeki 34 AY 6274 plakalı otomobile, Kayseri'den Ulukışla'ya giden 24814 sefer sayılı yük treni çarptı.

Yaklaşık 300 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü 66 yaşındaki Adem Yılmaz, eşi 60 yaşındaki Şenay Yılmaz ile 38 yaşındaki Rana Bektaş ve 69 yaşındaki Mustafa Bektaş ağır yaralandı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Rana Bektaş ile Mustafa Bektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun bakımda tedaviye alınan Şenay ve Adem Yılmaz çiftinin de sağlık durumlarının çok ağır, bilinçlerinin kapalı olduğu bildirildi.

Bektaş ve Yılmaz ailelerinin, tekstil işiyle uğraştıkları ve tatil için geldikleri Develi'den İstanbul'a dönerken trenle çarpıştıkları öğrenildi.

 

...
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2011 Pazar 18:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?