7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Yüzme havuzları yaza hazır

KAYSERİ'DE YÜZME HAVUZLARI YAZA HAZIR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Sümer Bayanlar Yüzme Havuzu ve Belsin Erkekler Yüzme Havuzu 1 Haziran tarihinden itibaren hizmete girecek.

Havaların ısınması ile birlikte faaliyetlerine başlayacak olan yüzme havuzları sıcak ve bunaltıcı havalardan uzaklaşarak, güneşlenmek, serinlemek, günün yorgunluğunu ve stresini atarak hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak.

Yarı olimpik ölçülere sahip yüzme havuzları, aquaparkı, çocuk havuzu, geniş yiyecek ve içecek yelpazesine sahip kafeteryası, kuaförü, masaj salonu, çocuk oyun bölümü, spor salonu, saunası, soyunma kabinleri ve dinlenme salonları ile de Kayseri halkına konforlu bir ortam sunacak.

Havuzlarda, Yaz Spor Okulları çerçevesinde ve bireysel olmak üzere yüzme dersleri uzman eğitmenler tarafından verilecek. Ayrıca havuz başında çeşitli aktiviteler ve animasyon gösterileri yapılacak.

Sümer Yüzme Havuzu yanında araç otoparkı, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, tenis çalışma alanı ile yürüyüş ve koşu parkuru, çocuk oyun ve park alanı, oturma ve dinlenme alanları da halka hizmet verecek.

Havuzlar hafta içi hergün saat 09.00'dan 17.30'a kadar açık olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 17:09:03
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 16:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?