5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Zayıflamak isteyenlere 5'li mucize çayı

Kayseri'de şifalı bitkiler satışı yapan Metin Zorlu, yaz ayının gelmesiyle birlikte 5'li zayıflama çayına yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde şifalı bitkiler dükkanı bulunan Metin Zorlu, yaz ayının gelmesiyle birlikte şifalı bitkilere rağbetin arttığını kaydetti.

İnsanların kışın aldığı kilolardan kurtulmak için doğal zayıflama yolunu tercih ettiğini kaydeden Zorlu, "Özel olarak hazırladığımız 5'i bir yerde diyet çayı satışlarımız arttı. Özellikle bayanlar büyük ilgi gösteriyor. 5'i bir yerde diyet çayının içinde kekik, biberiye, funda, mate, yeşil çay yer alıyor. Bitki yaprakları, dengeli bir şekilde kullanıldığında vücuttaki yağları yakmaya ve kolesterolü dengelemeye yardımcı olurken, ayrıca hazımsızlık, sindirim bozukluğu gibi rahatsızlıklara da iyi geliyor. Düzenli kullanılması halinde bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermek mümkün oluyor" diye konuştu.

5'i bir yerden çayını 100 gramlar halinde hazırlandığını belirten Zorlu, "Bir litre sıcak suya bir tatlı kaşığı atılarak beş dakika bekleniliyor. Üç öğün aç ya da tok içilebiliyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?