3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Zehirlenen baba öldü, oğlu komada

KAYSERİ'de kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 47 yaşındaki baba Abdulkadir Zararsız öldü, oğlu 22 yaşındaki Musa ise, koma halinde hastaneye kaldırıldı.

Esentepe Mahallesi Girne Şehitleri Caddesi Antalya Sokak'taki 2 katlı bağevinde evde oturan, bir katlı otoparkta bekçi olarak çalışan 4 çocuk babası Abdulkadir Zararsız ve oğlu Musa, dün akşam ısınmak için kömür sobasını yaktıktan sonra uyudu. İstanbul'daki kızları Şerife'nin ziyaret ettikten sonra otobüsle bu sabah evine dönen Gülkız Zararsız eve geldiğinde eşi Abdulkadir ve oğlu Musa Zararsız'ı baygın halde buldu.

Zararsız, komşularına, polis ve 112 Acil yardım ekiplerine haber verdi. Gelen 112 Acil sağlık ekipleri, Abdulkadir Zararsız'ın öldüğünü, oğlu Musa'nın komada olduğunu belirledi. Askerliğini 1 ay önce tamamlayan ve oto radyatör tamir dükkanı açan Musa Zararsız, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Ölen Abdulkadir Zararsız'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde yapılan incelemede, bacanın tıkalı olduğu anlaşıldı. Polis, soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 12:09:52
Güncelleme :6 Şubat 2008 Çarşamba 12:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?