3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Zeki Sezer Kayseri'de

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Kayseri'de parti üyeleriyle bir araya geldi.


DSP Genel Başkanı Sezer, Tuana Restoran'da parti üyeleri ile akşam yemeğinde buluştu. Burada bir konuşma yapan Sezer, DSP'nin Türk ulusunun savunucusu olduğunu belirterek, Kayseri'de çok etkin bir DSP potansiyelini gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sezer, "Kayseri'de bu potansiyeli gördükten sonra sizin içtenliğiniz beni memnun etti. Kayseri'deki bu sıcak ve içten karşılama gelecekteki DSP potansiyelini göstermekte. En doğru yol Demokratik Sol'dur. Anadolu'da binlerce yıldır kadın erkek eşitliği hüküm sürmektedir. Karanlık süreçler olabilir. Ülkemizin büyük kurtuluşu, Atatürkçülük ile oldu" dedi. Sözü sık sık sloganlarla kesilen Sezer, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
"İleride gençlerimiz ile siyasal ortamı birlikte yaşayacağız. Şunu söylemek istiyorum. Şu an yaptığımız programda bulunan bayanların yarısı başörtülü, yarısı başı açıktır. Baş örten de örtmeyen de bizimle. Türk-Kürt, Anadolu, Trakya hepsi bizimle. Türkiye gündeminde birçok sıkıntı mevcut. Türkiye'deki mevcut sıkıntılar Demokratik Sol hareketle çözüme kavuşturulacak".
Konuşmasının ardından parti üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren DSP Lideri Sezer, daha sonra Kayseri Mantısı yedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 03:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?