5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'Zulme karşı bir imzada sen at'

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi tarafından Filistin'e destek olmak amacıyla 'Zulme karşı bir imzada sen at' imza kampanyası başlatıldı.

Anadolu Gençlik Derneği'nin Türkiye genelinde başlattığı imza kampanyasına Kayseri'de de Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantda başladı.

Vatandaşlar imza atmak için uzun kuyruklar oluştururken, bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şube Başkanı Fevzi Konaç, Filistin davasının İslam ümmetinin ortak davası olduğunu söyledi. Konaç, "İsrail'i Filistin yaptığı saldırılardan dolayı lanetliyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye'nin İsrail'i kınamaktan fazlasını yapabileceğini düşünüyoruz. Bütün şubelerimizde olduğu gibi bizde Filistin'e destek amacıyla imza kampanyası başlatıyoruz. Bu imza kampanyasıyla somut girişimlerin yapılmasını istiyoruz. Askeri ilişkiler tek taraflı iptal edilmeli, İsrail Büyükelçisi geri gönderilmeli, bizim büyükelçimizde geri çağrılmalıdır. D-8 harekete geçirilerek bölgede inisiyatif ele alınmalıdır" dedi.

Konaç, ayrıca herkesi 'Zulme karşı bir imzada sen at' imza kampanyasına davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 18:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?