30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kemal Buzkan


Kayserili hayırsever bir aile tarafından yeniden düzenlenen Erciyes Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği ve Ünitesi, törenle hizmete açıldı.

Buzkan ailesi tarafından Abdullah ve Mustafa Buzkan’ın anısına yeniden düzenlen Rehabilitasyon Kliniği ve Ünitesi’nin açılışı için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir tören düzenlendi. Açılış töreninde Buzkan ailesi adına bir konuşma yapan Kemal Buzkan, düzenleme çalışmalarına emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Rektör Zeki Yılmaz ve üniversite yetkililerinin kendilerine her konuda yardımcı olduğunu belirten Kemal Buzkan, Abdullah ve Mustafa Buzkan anısını taşıyan polikliniğin faydalı olacağına inandığını kaydetti.

Kemal Buzkan’ın ardından kürsüye çıkan Erciyes Üniversitesi Rektörü Zeki Yılmaz, Erciyes Üniversitesi’nin Kayserili hayırseverlerin yardımı sayesinde hizmet kalitesini sürekli ileri götürdüğünü söyledi. Erciyes Üniversitesi’ne Türkiye’de hiç bir üniversiteye nasip olmayan bağışlar yapıldığını belirten Zeki Yılmaz, bu yardımlarla Erciyes Üniversitesi’nin iyi yolda ilerlediğinin görüldüğünü sözlerine ekledi.

Konuşmasının ardından Rektör Zeki Yılmaz, Buzkan ailesine bir teşekkür plaketi verdi. Daha sonra açılışa katılan davetliler polikliniği gezdi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar