30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Mehmet Tarman


Kayserili hayırsever işadamı Mehmet Tarman, 200 yataklı çocuk hastanesi yaptırmak için Kayseri Valiliği’nde protokol imzaladı.

Kayseri Valiliğinde düzenlenen imza törenine Vali Nihat Canpolat, işadamı Mehmet Tarman ve yakınları ile İl Sağlık Müdürü İzzet Kavafoğlu katıldı. Vali Nihat Canpolat, işadamı Tarman ve ailesinin Kayseri daha öncede önemli hayır işleri yaptığını söyledi. Çocuk hastanesinin Kayseri’nin önemli sorunlarından biri olduğunu belirten Vali Nihat Canpolat, işadamı Mehmet Tarman ve ailesine Kayseri halkı adına teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Mehmet Tarman ise, hayır işlerine önem verdiklerini ve Kayseri’nin böyle bir eksiğini giderecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Erkilet Beldesi’nde bulunan Selçuklu Mahallesi’ne yapılacak olan Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastanesi’nin 2006 yılında tamamlanacağını belirten Mehmet Tarman, 200 yataklı hastanenin maliyeti hakkında bilgi verilmeyeceğini ifade etti.

Daha sonra Vali Canpolat, İl Sağlık Müdür İzzet Kavafoğlu, Mehmet Tarman ve ailesi protokol imzalayarak, birlikte fotoğraf çektirdiler.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar