29
Nisan
2024
Pazertesi
KAYSERİ

Süleyman Çetinsaya


Erciyes Üniversitesi Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı…

Kayserili hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya tarafından inşa ettirilen Erciyes Üniversitesi’ne bağlı İletişim Fakültesi 1000 öğrenciye hizmet ve eğitim verebilecek kapasitede olup, radyo-televizyon, sinema, gazetecilik ve halkla ilişkiler bölümleri bulunmaktadır.

Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi’nin açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün yanı sıra birçok Bakan, İşadamı, Basın Mensubu ve davetli katıldı.

20 bin metrekarelik kampus alanında 6400 metrekare olarak inşa edilen fakülte binası, yönetim, eğitim ve yayın bölümleri olmak üzere 3 bloktan oluşuyor.180 gün gibi rekor bir sürede inşaatı tamamlanan binanın bünyesinde 3 televizyon stüdyosu, 1 radyo stüdyosu, 3 adet bilgisayar, reji ve montaj laboratuarı ile her türlü teknik alt yapısı mevcut… Ayrıca tüm dünya ile data haberleşme imkanı da bulunuyor.

Kayseri’de açılışı yapılan İletişim Fakültesine adını veren ve finansmanını üstlenen işadamı Süleyman Çetinsaya inşaat ve turizm sektöründe hizmet üretmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya, açılışı yapılan İletişim Fakültesine modern, çağdaş ve en son teknoloji ile donatılmış olarak eğitim vereceğini ve öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını belirtti.

İşadamı Süleyman Çetinsaya memleketi Kayseri’ye bir eğitim kurumu kazandırmaktan çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu “Erciyes Üniversitesi’ne bağlı olarak eğitim verecek olan İletişim Fakültesinde bilgi çağının gerektirdiği evrensel değerlerle donatılmış, bilgi, araştırma yeteneği olan alanlarında başarılı, ülke sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmeye yönelik çağdaş eğitim yapılacak. Hizmete giren yeni İletişim Fakültesin de bilgiyi iyi kullanan ve üretime dönüştürebilen dünya da neler olup bittiğini kavrayan, iletişim kurma yeteneğine sahip tecrübeye saygı gösteren kaliteli gençler yetiştirilecektir…

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar