29
Nisan
2024
Pazertesi
KAYSERİ

Ümran- Mahmut Dikmen


Hayırsever çift tarafından yurtdışından alınan çok sayıda tekerlekli sandalye ve tıbbi cihaz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İkinci Bahar Huzurevi’ndeki törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Hollanda’da yaşayan gurbetçi çift tarafından başlatılan kampanya ile toplanan, aralarında tekerlekli sandalye ve akülü araçların da bulunduğu 168 parça eşya, H. Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nde düzenlenen törenle yaşlı ve sakatlara dağıtıldı.

Ümran ve Mahmut Dikmen çifti tarafından alınan araç ve gereçlerin dağıtımı sırasında duygulu anlar yaşayan özürlü ve özürlü yakınları, hayırsever aileye ve belediye başkanına minnettar olduklarını belirtti. Bir kısım eşyaları kendi imkanlarıyla temin eden Dikmen çifti, başlattıkları kampanya ile Hollanda da yaşayan gurbetçileri harekete geçirerek özürlülerin ihtiyaçlarını karşılayacak araç ve gereçleri temin ederek TIR ile Kayseri’ye getirdi. Hollanda’dan getirilen 13 bilgisayar, 5 hasta yatağı, 50 adet yürüteç, 80 adet tekerlekli sandalye ve 12 adet fizik tedavide kullanılan yürüteç, sakat ve yaşlılara dağıtıldı.

Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bütün gayretimiz yaşlı ve sakatlarımıza daha iyi hizmet içindir. Hayırsever vatandaşlarımızın bu gayretlerinden dolayı onları tebrik ediyorum. Onlara ve diğer hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Yaşlılarımıza ve özürlülere ikinci baharlarını yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar