6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Aydoslu: Takıma takviye şart

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta arzulanan hedefe ulaşamayan Kırıkkalespor, Pazar günü deplasmanda Oyak Renault ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Pazar gününü hafta ortasında maç oynadığı için dinlenerek geçiren Kırmızı-lacivertli ekip, teknik direktör Harun Aydoslu ve yardımcı antrenör Erol Yenin yönetiminde Oyak Renault maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Harun Aydoslu, hedefledikleri play-off maçlarına çıkamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Acısı ve tatlısı ile hafta sonunda oynayacağımız Oyak Renault maçı ile ligi tamamlayacağız. Ama klasman grubunda ses vermek ana hedefimiz olacaktır. Bunun için de gerek yönetim kurulumuz, gerekse teknik kadromuz çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonundaki maçta alacağımız puan klasman grubu için moral olacaktır. Bu arada Oyak Renault maçından sonra yönetim kuruluna gerekli raporu vereceğim. Takımımızda eksiklerimiz var. Bu konuda takviye yapılması ile başarımızın artacağına inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 16:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?