6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kırıkkale patlama yapacak

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta yer alan Kırıkkalespor 5 Şubat da başlayacak olan klasman grubu maçları için bugün kendi sahasında toplanarak top başı yapacak.

Genel Kaptan Arap Aydoğan, 2. yarıda daha farklı olacaklarını söyledi. Kırmızı-lacivertli ekibin eksikliklerini bildiklerini belirten Aydoğan, takıma takviyelerde bulunacaklarını kaydederek, "Kesinlikle kadroda bulunan ve bir çok kulüpten transfer teklifleri alan futbolcularımızı bırakmak niyetinde değiliz. Bize inanan ve güvenleri ligde ilk yarıda üzdüğümüzü biliyoruz. 2. yarıda da sevindirmek için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapacağız. Bu konuda taraftarlarımızın sabırla takımlarının yanında olmalarını istiyoruz" dedi.

Genel Kaptan Arap Aydoğan, bugün başlayacak olan 2. yarı hazırlıkları içinde "İlk 10 gün Kırıkkale de toparlanma çalışmalarımız sonrasında 10 veya 15 günlük Antalya kampı bizim için yararlı olacaktır. Gerek teknik kadromuza, gerekse futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Bunun için de çok çalışıp, 2. yarıda beklenen patlama ile başarıya imza atacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 15:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?