6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yeni Başkan Hakan Aykul

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Kırıkkalespor'un olağan kongresinde başkanlığa Hakan Aykul seçildi.

Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede tek liste halinde girilen seçimlerde Hakan Aykul Kırıkkalespor Kulüp Başkanı seçildi.Divan başkanlığını eski başkanlardan Nebi Çeliker'in yaptığı kongreye politikacı ve bürokratların gelmemesi eleştirildi.

Kırıkkalespor Onursal Başkanı Harun Aykul, kongrede yaptığı konuşmada, kulübün kimsenin tekelinde olmadığını şehrin malı olduğunu belirterek, "Bu kulüp bu şehrin malıdır. Ne benim ne bir başkasının tapulu malı değildir. Kongreye gelmeyen idareciler bu şehre karşı sorumluluğunun bilincinde olmalıdır. Dün sözler verenler inkar etti veya unuttu. Kulübün kayakları artacağı yerde kısıldı. Biz bugüne kadar ömür boyu umutları taze tutacak spor tesisleri kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden kulübe mali kaynak temin ettik ama bir türlü aktarılmasına bu şehri yönetenler müsaade etmiyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Kırıkkalespor'a desteğim sürecektir. Yeni göreve gelen yönetime başarılar dilerim" dedi.

Kırıkkalespor Kulüp Başkanlığı'nı bir dönem yürüten Dr. Zekai Öztürk de, veda konuşmasında herkesin kulübe destek vermesini istedi. Öztürk, "Kulübün kurumsallaşması yolunda önemli adımlar attık. Yeni yönetim bunu sürdürecek. Ancak kongrede protokolün olmaması bizleri üzdü. Yerel yönetimlerin öncelikli işleri arasında spora sahip çıkmak da gelir" diye konuştu.

Gündemle ilgili Kırıkkalespor eski başkanı Fehmi Karakaya ve emekli hakim Ümit Nuri Kocaballı görüşlerini açıkladı.

Kırıkkalespor Kulübü Başkanlığını'na seçilen Hakan Aykul, yönetimde bir sezon görev alarak başarı için çalıştıklarını belirterek, "Yeni bir aşk ve şevkle göreve başlıyoruz. Bu şehrin kulübünü yöneticilere giderek bir bir anlatacağız. Sportif başarı gelirse işimiz daha da kolay olacak. Kulübe olan ilgisizlik art niyetten olmadığı inancıyla yolumuza devam edeceğiz. Herkesi Kırıkkalespor'a sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Seçimlerin ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

"Başkan Hakan Aykul, Yönetim Kurulu; Turan Zeki, Mustafa Arslan, Arap Aydoğan, H.Basri Tonga, Cevdet Balçık, Mehmet Öncel, Osman Cebeci, Ahmet Zeybekoğlu, Enver İnci, Cemali Bayrakçı, Adem Yurttan, Erol Çakır, Mehmet Altun, Faruk Çitfitçi, Şaban Güney, Hakverdi Özkılıç, Musta Demirel, Murat Duruyürek, Mustafa Setencioğlu, Mustafa Sürmen, Nimet Doğan, Veysel Önal, Uğur Yıldız ve Sıtkı Arifoğlu."

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 17:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekiraltas IP: 88.231.106.xxx Tarih : 21.06.2008 21:49:37

yeni başkana başarılar dilerim inşallah kırıkkalespor iyi yerlere gelecek biz inanıyoruz selamlar