7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Kırıkkale Antalya'ya gitti

2. yarı hazırlıklarına klasman grubundan çıkma hedefiyle başlayan Kırıkkalespor, kendi tesislerinde yaptığı çalışmaların ardından ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için Antalya'ya gitti.

Yeni transferler Çağdaş, Murat, Coşkun ve Cahit'in katılımıyla 28 kişilik futbolcu kadrosu ile Antalya'ya hareket eden kırmızı-lacivertliler, çalışmalarını bu ayın 27'sine kadar Silence Beach Hotel'de sürdürecek.

Takıma yapılan takviyelerle klasman grubunu hedefledikleri yerde bitireceklerini kaydeden teknik direktör Harun Aydoslu, "Antalya kampı bizler için çok önemli. Orada bütün eksikliklerimizi gidermek istiyoruz. İkinci yarının ilk haftası taraftarımızın önünde Gençlerbirliğisor ile oynayacağız. Maçı birlikte lige iyi bir başlangıç yapacağız." şeklinde konuştu.

12 gün sürecek olan Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Aydoslu, "Kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalar gayet iyi geçti. Ancak bizim için önemli olan Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmektir. Burada ağırlık çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları gerçekleştireceğiz. Bu maçlarla da yeni transferler takıma uyum sağlayacaklar."diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?