21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Başkandan takım elbise sözü

Türkiye 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele veren Kırıkkalespor futbolcularına Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur iftar yemeği verdi.

Hacılar Beldesi'ndeki iftar yemeğine, Kırıkkalespor futbolcuları, Teknik heyet, yöneticiler ve bir grup taraftar katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, kendisinin de sporun içinden geldiğini, uzun yıllar ASKF Genel Başkanlığı yaptığını belirterek yaşanan problemleri iyi bildiğini söyledi.

Kırıkkalespor'un iyi bir kulüp başkanı bulduğunu söyleyen Bodur, "Harun Aykul başkanlığındaki yönetim, tesis atağı ile kulübe yeni bir renk getirmiştir. Takımın iyiye gidişi de bizi sevindirmektedir. Ben de dün olduğu gibi bugün de Kırıkkalespor'a elimden gelen desteği vereceğim. Önemli olan kulüp yönetiminde olmak değildir" dedi.

Kırıkkalespor Başkan Yardımcısı Hakan Aykul da konuşmasında, takımı iftar yemeğine davet etme nezaketi gösteren Belediye Başkanı Memduh Bodur'a teşekkür etti. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu tür manevi desteklerin sporcuyu başarıya teşvik edeceğini belirterek deplasmanda oynayacakları maçta mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur Kırıkkalespor futbolcularının bayramlık takım elbise sözü verdi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 03:30:24
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 14:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?