27
Nisan
2024
Cumartesi
SPOR

Fikret Karabudak'ta hummalı çalışma

Yeni sezona yeni tesisleri ile çıkmaya hazırlanan Kırıkkalespor'un çalışmaları, Nevşehir kampında devam ediyor. Yeni sezon için son hazırlıklarını yapan kırmızı-lacivertli ekibin maçlarını oynadığı Fikret Karabudak Stadyumu'nda da hummalı bir çalışma yürütülüyor.

100 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde tamamı kapalı 3000 kişilik stadyum çalışmasının devam ettiğini belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Aykul, "Biz kulübü devraldığımız gibi devretmek istemiyoruz. Klübümüzü daha da geliştirmek ve bizden sonra geleceklere daha güzel bir şeklide devretmek istiyoruz. İmkanların olmadığı bir dönemde bu işe giriştik. Kırıkkalespor'a yaraşır bir tesis için kolları sıvadık. Stadımızı bu sezona hazır etmeye çalışıyoruz ama belki birkaç maçımızı başka yerde de oynayabiliriz" dedi.

Aykul, yapılan çalışmaların işadamı ve Kırıkkalespor'un Fahri Başkanı Harun Aykul'un destekleri ile sürdürüldüğünü belirterek, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan girişimlerimize olumlu yaklaşımlar var. Oralardan olumlu destek gelirse kulüp bütçesini rahatlatacak. Takım şu anda Nevşehir'de kampta. Kamp Cuma günü tamamlanacak. Takımın durumu iyi. Sadece forvette bir takviyeye ihtiyaç var. Onun dışında geçen seneden daha iyi bir ekip kurduk. Taraftar bu sezon çok iyi bir takım seyredecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 07:45:35
Güncelleme :28 Eylül 2005 Çarşamba 01:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?