4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP İl teşkilatı yeni yönetmi tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde il başkanlığına seçilen Mustafa Çevik, yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Bera Otel'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan AKP Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, 22 Nisan günü yapılan kongrenin AK Parti'ye yakışır bir havada gerçekleştiğini söyledi. AKP'nin belde teşkilatlarından il teşkilatlarına kadar her kademede kurumsallaşmayı tamamladığını dile getiren Mustafa Çevik, "Oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzla, kentimize ve insanımıza hizmet etmek isteyen, samimi arkadaşlarımla, aydınlık Türkiye yolunda yürümeye devam edeceğiz. Yeni yönetimimiz, çeşitli meslek gruplarından olmak üzere toplam elli kişiden oluşmaktadır. Bu arkadaşlarımızın 29'u önceki yönetim kurulundan arkadaşlar. Aramıza 21 genç ve dinamik arkadaşımız katıldı" dedi.

Yeni yönetimle birlikte dik duruşlarından taviz vermeyeceklerini de ifade eden Çevik, "Ülkemizin ve Konyamız'ın gelişimine ve kalkınmasına fayda sağlayacak çalışmalara imza atacağız, halkımızın yararına olan her projenin arkasında olacağız. Halkımızın partimize göstermiş olduğu teveccühün sonuna kadar hakkını vermeye kararlıyız" şeklinde konuştu. Mustafa Çevik daha sonra yeni yönetimle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 16:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?