4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Arınç'tan ilginç cevap

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, bir gazetecinin "Atabey" operasyonuna ilişkin sorusuna "Seni çok seviyorum" diye yanıt verdi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte akşam saatlerinde TBMM Personel Daire Başkanı Nedim Küçükeker'in kızının düğün törenine katılmak üzere Konya'ya geldi. Düğün öncesi bir otelde kıyafet değiştirmek için mola veren TBMM Başkanı Arınç, otel çıkışında gazetecilerin sorularıyla karşılaştı. Bülent Arınç, bir gazetecinin Ankara'da düzenlenen "Atabey" operasyonu ile ilgili sorusu üzerine, bir düğün törenine katılmak için Konya'ya geldiğini belirterek, "Seni çok seviyorum" dedi.

Bülent Arınç, eşi ile birlikte Vali Ahmet Kayhan Öğretmenevi bahçesinde gerçekleşen düğün törenine katıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in kıydığı nikahta TBMM Personel Daire Başkanı Nedim Küçükeker'in kızı Esra'nın nikah şahitliğini Meclis Başkanı Bülent Arınç ve iş adamları Alp Aydın ile Faik Güngör yaparken, damat Dr. Fatih Tanrıverdi'nin nikah şahitliklerini ise Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Çolakoğlu yaptı. Nikahın ardından Esra ve Fatih Tanrıverdi çiftine mutluluklar dileyen TBMM Başkanı Arınç, evlilik cüzdanını Esra Tanrıverdi'ye verdi. Kendisinin evlenenlerin yanında olduğunu kaydeden Arınç, "Evlenenlere kadro vermekten tutun, derece yükseltmeye kadar her şeyi yapıyorum. Bekarlara da baskı yapıyorum, bazen şantaj uyguluyorum bir önce evlensinler diye. Aile kurumu çok önemlidir. Toplumun temelidir. Gelenek ve göreneklerimizdir" ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Arınç ve beraberindekiler, nikahın ardından Yasin Konevi'nin seslendirdiği ilahileri dinledi. Yerel sanatçı, TBMM Başkanı Arınç'ın isteği üzerine "Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim" isimli ilahiyi de seslendirdi. Bülent Arınç bir süre kaldığı düğünde yanına gelenleri geri çevirmeyerek hatıra fotoğrafı da çektirdi. AK Parti Konya Milletvekilleri ve il teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı düğünde bir süre kalan Bülent Arınç, daha sonra beraberindekilerle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in davetlisi olarak Meram Yeni Yol Caddesi üzerindeki "Belediye Köşkü"ne geçti. Basına kapalı olarak gerçekleşen davete ilerleyen saatlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi de katıldı.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 00:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?