4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Memur-Sen'den AKP İl Başkanlığı'na ziyaret

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Konya İl Temsilcisi Servet Buzcu, sendika yöneticileriyle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Başkanı Mustafa Çevik'i ziyaret etti. 

22 Nisan'da yapılan kongrede AKP İl Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çevik'e görevinde başarılar dileyen Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Servet Buzcu, sivil toplum örgütlerinin sorunlarının çözüm önerileri konusunda yardımcı olabileceklerini söyledi. Memur-Sen üyelerinin adının hiçbir zaman haksızlığa ve yolsuzluğa karışmadığını dile getiren İl Temsilcisi Buzcu, kamu kurumlarındaki sıkıntıları milletvekilleri ve il başkanına da aktaracaklarını anlattı. Servet Buzcu, memura siyaset hakkı verilmesini isteyerek, "İllegal olarak değil legal olarak siyasi partilerde görev almak istiyoruz. Kamu çalışanları hem kendi görevlerini hem de siyaset görevini yapabilir. Memurlara siyaset hakkı verildiğinde 'adam kayırma' sorunu ortadan kalkar" dedi. 

AKP İl Başkanı Mustafa Çevik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milli manevi değerlere sahip çıkacağını belirtti. İl Başkanı Çevik, "Ne yaparsak Konya ve ülkemiz için yapacağız. Sivil toplum örgütleri bizler için çok önemli. Örgütlerin sıkıntı ve sorunlarının ortadan kaldırılmasında üzerimize düşen görevi yerine getiririz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 17:37:26
Güncelleme :28 Nisan 2006 Cuma 21:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?