4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP Konya İl Teşkilatı yemekte buluştu

AKP Konya İl Teşkilatı 2. Olağan Kongresi öncesi parti delegeleri düzenlenen yemekle biraraya geldi.

Bera Otel'de düzenlenen programa, AKP Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Kerim Özkul, Abdullah Çetinkaya, Harun Tüfekçi, Mehmet Kılıç, Muharrem Candan'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Başkanı Ali Sürücü, İl Başkan adayı Mustafa Çevik, merkez ilçe ve belde belediye başkanları ve partili delegeler katıldı. Yoğun bir katılımın yaşandığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Sürücü, görevde olduğu sürece AKP teşkilatlanmasına çok önem verdiğini ifade ederek, "3.5 sene boyunca güzel işler yapmaya çalıştım. Umarım benden sonra göreve gelen arkadaşlarım da böyle devam eder. Bugün burada sizlere veda ediyorum. Ben hakkımı helal ettim, herkes hakkını helal etsin" dedi.

Ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ali Sürücü'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Ali Sürücü'ye bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Konya için çalıştı ve gerçekten çok güzel işler yaptı. Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmak gerek. Yaptığımız her şey birbirini tamamlıyor. Mustafa Çevik'in de, Ali Sürücü gibi hayırlı işler yapacağından eminim" şeklinde konuştu.

AKP Konya İl Başkan adayı Mustafa Çevik de, bu zamana kadar attıkları adımlarda ülkenin ve Konya'nın menfaatlerini gözettiklerini belirterek, "Bundan sonra da aynı gayreti yeni bir dönemde, yeni arkadaşlarımızla birlikte sizlerin destekleriyle sürdürmeye talibiz. Hepimizin müşterek amacı olan ülkemizin ve Konyamız'ın kalkınması yolunda ilerleyebilmemiz, içimizde her şeyi tartışan ama dışa karşı disiplinli, tasada ve sevinçte ise birbirimize kenetlenmemizle mümkündür. 3.5 senedir elini taşın altına koyarak, partimize ve Konya'mıza büyük emekler harcayarak çok önemli kazanımlar sağlayan değerli il başkanımız Ali Sürücü'ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Diğer siyasi partilerin döneminden kalan nutuk atarak siyaset yapma devri kapanmıştır. Bizim esas ilkemiz dürüst, erdemli ve liyakatli bir siyasetle her zaman ülkemize, kentimize ve insanımıza hizmet etmektir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 10:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?