4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Konya AKP'de İl Kongresi hazırlıkları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Teşkilatı'nın 22 Nisan günü yapılacak 2. olağan genel kurulu öncesi, mevcut İl Başkanı Ali Sürücü, başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.

AKP il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ali Sürücü, politikaya AK Parti ile başladığını, 3.5 yıldır ilkeli ve seviyeli bir siyaset izlemeye çalıştığını belirterek, "Göreve başladığımdan bu yana onurlu siyaset yapmanın mücadelesini verdim. Parti olarak 3.5 yıldır siyasete samimiyet ve haysiyet kazandırmak için çabaladık.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilkeleri doğrultusunda çalıştık. Ama bu bir bayrak yarışıydı ve ben bayrağı benden sonra gelenlere teslim ediyorum" dedi.

Burada asıl önemli olanın bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu dile getiren Ali Sürücü, "Ben bayrağı hedefe en güzel biçimde taşımak için uğraştım. Benden sonra gelecek arkadaşlarım bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklardır. Buralar siyasetin okulu gibidir. Herkese şans verilmeli" şeklinde konuştu.

Ali Sürücü, 22 Nisan günü 100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da katılacağı 2. olağan genel kurula tüm Konyalılar'ı davet etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 17:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?