3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Konya AKP'de Mustafa Çelik aday

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Teşkilatı 2. Olağan İl Kongresi öncesi Mustafa Çevik, il başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Mevcut başkan Ali Sürücü, ilçe başkanları ve muhtarlarla birlikte Bera Otel'de basın toplantısı düzenleyen Mustafa Çevik, AKP'nin kurulduğu günden bugüne ülkenin huzuru ve refahı için çalıştığını söyleyerek, "Partimiz, 2005 Aralık ayından bu yana kongre sürecine girmiştir. Konya'da da ilçe kongreleriyle başlayan bu süreç, il kongresiyle son bulacaktır. Burada sizlerin ve teşkilat mensuplarının huzurunda 22 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan il kongresinde, Konya İl Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Siyasete AK Parti ile başladığını ve bugüne kadar il başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu ifade eden Çevik, "Başkanımız Ali Sürücü'nün görevi bırakacağını açıklamasının ardından genel merkez ve il teşkilatıyla yaptığımız istişareler sonucu böyle bir karar aldım. Partimize ve memleketimize önemli kazanımların oluşumunda büyük emeği geçen Ali Sürücü'ye çok teşekkür ediyorum.

Bizlere güvenerek, tek başına iktidar fırsatı tanıyan ve büyük umut besleyen insanlarımızı hayal kırıklığına uğratmamak ve genel başkanımızın çizdiği ilkeli siyaset anlayışı çerçevesinde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 20:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?