23
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Köy Birliği toplandı

Konya'nın Bozkır İlçesi'nde; Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Bozkır Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan genel kurul toplantısına İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Hüseyin Uyar, Hayri Ak, Mustafa Selçuk ve Vural Cengiz ile köy muhtarları katıldı. Yeni yasalar gereği yapılan genel kurul toplantısında; önce yoklama, ardından Meclis Başkanlık Divanı seçimleri yapıldı.

İlçe Kaymakamı Ali Katırcı yaptığı açılış konuşmasında, bugüne kadar yapılan çalışmaların bundan sonra oluşacak yeni yönetimle el birliği içerisinde devam edeceğini ifade ederek, "Bugün yapılan bu seçim insanlarımıza hizmet götürmek için büyük önem taşımaktadır. Köylerimizin sıkıntılarını yerinde tespit ederek, sıkıntıları gidermek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Seçimin nasıl yapılacağı konusunda verilen bilgilerin ardından seçime geçildi. Gizli oy, açık tasnif usulü yapılan seçim sonucunda İlçe Kaymakamı Ali Katırcı'nın başkanlığında oluşacak yeni yönetime İl Genel Meclisi üyelerini temsilen 31 oy alan Mustafa Selçuk ile 17 oy alan Vural Cengiz, köy muhtarlarını temsilen ise 20 oy alan Baybağan Köyü Muhtarı Abdullah İnce ile 14 oy alan Yelbeği Köyü Muhtarı İrfan Demirtaş seçildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 14:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?